If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Винаги съм се чудил що тия от Алфа са плеснали две тръби отзад.
Или една приказка - видяла жабата да подковават коня, та и тя вдигнала крак за подкова.
Вчера мислех да напиша същото. Според симетрични ауспуси отиват единствено на коли с надлъжно разположени двигатели с 6 и повече цилиндъра
Е, аз не разбирам от коли и просто си правя каквото ми харесва на мен. Все пак колата си е моя .
Като реша и V6 ще и сложа, ама не и е дошъл още момента...
Е, аз не разбирам от коли и просто си правя каквото ми харесва на мен. Все пак колата си е моя .
Като реша и V6 ще и сложа, ама не и е дошъл още момента...
Чудех се и аз много за тия гърнета, та в последна сметка си цапнах един скромен накрайник и толкоз. Иначе с 2 си е по-яко, ама само излишни кг и заварки. А съм почти сигурен, че винаги единия ще е малко по-накриво, колкото да ми бърка в червата всеки път като го погледна и ще пушат различно.
sigpic 156Facelift 1.9JTD16V1591.9JTDm16V1662.0TS(eх) Fiat Fiorino 1.3JTD
"Странно нещо е животът - днес караш с 200, утре те возят с 20"
А няма ли как да сложиш един и от дясно - по-завършено ми изглежда така.
Това е замислено вече как да стане. Ще се пробва да се изреже и преправи капака, който стоеше на мястото на дясното гърне. Ако не стане, тогава ще се реже канта за симетрия. И накрая при незадоволителен резултат винаги може да се сложи броня от 2.2, или от 2.4 . Но не си давам зор в това време, че нямам гараж, а тия упражнения са си за топло и сухо време.
Относно по-голямата тежест и кривостоящ накрайник - няма такова нещо. Тежестта е с 2-3 кг повече от оригиналното гърне( в багажника ми играчките на малкия и разни други нещица тежат доста повече. И аз доста гледах за криво стоене на накрайника, но не видях такова. Заповядай да погледаш и ти . Пушенето е абсолютно еднакво и от двата накрайника, поради простата причина, че разклоненията са симетрични. На снимките, колкото и да са лоши се вижда къде е централното раздвоение на генерацията.
И пак казвам- аз търсех чисто визуално подобрение на задницата и почти го постигнах(като си поиграя с канта се надявам да махна "почти" ).
Както се казва правя си го за собствен кеф. Не се сърдя ако не го споделяте .
Ако може модератор да раздели темата ще е най-добре, че наистина стана двойна.
Comment